klikk for forsideTil kontakt sideInformasjon om Djupevåg Båtbyggeri ASTil Båt Galleri
 
Vetranotte:

Byggeår: 2000
LOA: 9,5m
Bredde: 3,45m
Dypgang: 1,75m
Motor: Sabb Lister 40 hk
Rigg: Cutter rigg

Vetranotte er bygget som en Falmouth pilot cutter med bermuda kutterigg. Den har klyverbom og baumkin for akterstaget.

Båten er bygget i wood core sandwich med gran kjerne og Devold glassfiberduk i epoxy på begge sider. Båten er sparklet og lakkert med 2 komponent polyurethan lakk. Det er utvendig bly ballastkjøl og utenpåliggende ror. Dekket er bygget av marine kryssfiner og belagt med glassfiber og epoxy. Det er lagt teakstav oppå dette.

Dekksoverbygg og rekkelønning er av furu. Masten er bygget av gran og alle beslag og wire er av rustfritt stål. Røstjern er utenpåliggende og støpt av bronse.

Innredningsskottene er malt panel med furu og ask trim. Dørken er av ask og benkeplater og salongbord er av norsk furu. Planløsningen er som følger. I forpiggen er stor dobbeltkøye på BB side samt rikelig med skap og stuveplass på SB side. Bak masten er U formet salong på BB side og Langsgående bysse på SB side. Her er komfyr, vedovn og dieselovn! På BB side akterut er det toalettrom, til SB er stikkøye og tilkomst til motoren. Foran stikkøyen på SB side er det kartbord og instrumenttavle som betjenes ved å sitte på fremste enden av stikkkøyen.

Vettranotte er en langkjølt turseiler men har allikevel svært gode seilegenskaper. Den går spesielt godt i lett vind. Den er meget stødig og kursstabil og oppleves som en sikker og trygg turseiler.

Vi kan skalere denne båten opp og ned i størrelse fra ca 30-40 fot og tilby lay out, rigg og innredningsløsning etter bestillers ønsker.