klikk for forsideTil kontakt sideInformasjon om Djupevåg Båtbyggeri ASTil Båt Galleri
 

DJUPEVÅG 40 TRAWLER

DJUPEVÅG 40 TRAWLER er en meget behagelig turbåt bygget etter inspirasjon fra
de amerikanske Grand Banks fiskebåtene. Båten har en meget rommelig dekksalong som rommer innvendig styreposisjon bysse og salong. Det er utgang til dekk på begge sider gjennom solide heltre fyllingsdører. Akterut i dekksalongen er det nedgang til akterkabinen. Denne er innredet med dobbelkøye (150 x 200cm ), sofa og skrive / sminkebord. Her er rikelig med skap og stuveplass samt tilhørende toalett med dusj. Det er også utgang til akterdekk via leider og luke. Alternativt kan akterlugaren leveres med større baderom med separat dusjnisje eller badekar.

I forkant av dekksalongen er nedgang til forlugaren som kan innredes på flere måter, med dobbelkøye og sittebenk, med V-køyer med sittepute mellom i forkant eller med 4 køyer 2 over og 2 under i V-form. Her arrangeres også rikelig med skap og stuverom og selvsagt tilhørende toalett med dusj. Innredningen bygges av det treslag som kunden ønsker, båten som viser på bildene er innredet i kirsebær. Andre aktuelle treslag kan være mahogny, teak, eik eller lønn.

Gjennom dørken i salongen er nedgang til maskinrommet som finnes under dekksalongen. Dette er ca 4 meter langt i hele båtens bredde, med rikelig med plass til tanker til brennolje og ferskvann, hovedmotor og hjelpemotor, batterier, ladere og elektronisk utstyr. Her plasseres også vaskemaskin og tørketrommel dersom det skal installeres i båten. Båten leveres standard med 1 motor men kan leveres med 2 motors installasjon.

Båten har lagt teakdekk på alle utvendige dekksflater og brede gode sidedekk på begge sider av dekksoverbygget. Oppå dekksalongen er en flybridge på ca 10 kvadratmeter med utvendig styreposisjon og sittegruppe. Taket oppe på akterkabinen benyttes til stuving av jolle, denne sjøsettes med bom fra båtens mast. I tillegg kan det arrangeres stuveplass for en jolle til i daviter på akterspeilet eller som snap daviter på badeplattform. Båten leveres standard med teak kledd badeplattform i teak med leider til plattform og badeleider. Båten leveres med solid rekke med bronsestøtter rundt.

Fortøyningsbeslag og busgatt leveres i støpt bronse. I rekke leveres en port på hver side med hengslet lønning og støpt stigtrinn med verftslogo. Båten leveres med ankervinsj med klyss og patentanker på fordekket, alternativt kan båten leveres med ankervinsj på badeplattformen.

Byggemetode, skroget bygges av stripplank furu med laminerte og heltre spant. Kjøl og stevner bygges av eik eller iroko. Alle festemidler er rustfritt stål av A4 kvalitet.

Huden limes opp med epoxylim og impregneres og overflatebehandles med moderne vedlikeholdsprogrammer for treverk. Denne byggemetode gir en vakker båt med minimalt vedlikehold. Skroget leveres i farge etter kundens ønske. Dekkene er bygget på laminerte dekksbjelker og legges av 2 lag med vannfast kryssfiner som coates med epoxy. Det legges glassfiberduk i epoxy på alle overganger. På toppen av dette legges teakstav som nates og slipes. Overbygget bygges av Iroko med ramtre og laminerte fyllinger og kan leveres malt eller lakkert med klar lakk etter kundens ønske. Akterspeilet kan leveres med lakkert iroko finish.

Båten er konstruert av byggeverft og har svært gode sjøegenskaper. Båtens fartsegenskaper vil ligge mellom 8 – 15 knop alt etter motorutrustning. Maskinrommet er lydisolert profesjonelt med isolasjon og pulverlakkerte plater på utsiden. Båten er derfor meget komfortabel under gange. Båten leveres CE merket opp til kategori A.

Spesifikasjon:

Loa: 12.0 m
Lvl 11,6 m
Bredde 3,95m
Dypgang: 1,2m
Vekt: 12.000 kg

Tankkapasiteter: Fuel: 1200 l Vann: 500l septik 150l gråvann 40l
Motoralternativer: 100 – 500hk
Standard motor Sabb Iveco 200 hk

Fartseksempel m standard motor cruise 9 knop, toppfart 10,5 knop

Innredning: Meget eksklusiv treinnredning av teak, mahogny eller kirsebær. 4-6 køyplasser, 4-6 spiseplasser, Planløsning etter kundens ønsker.

Std utstyr: defrosteranlegg fra motorens kjølevann, gardiner, puter, v/k trykkvann, 2 dusjer, autopilot, radar, kartplotter m gps, vhf radio med DSC, stereoanlegg. Lanternemast m bom for lettbåt.

Ekstra utstyr: Generatorsett, Inverter, forsterket forbruksbatteripakke, vaskemaskin, mahogny kutterjolle m seil i tilpasset krybbe, aircondition, omvendt osmoseanlegg, glass og dekketøy med fartøyets logo etc.

Denne båten kan bygges med stor grad av individuell tilpasning og skreddersøm både med hensyn til materialvalg og planløsning. Felles for alle båtene fra Djupevåg Båtbyggeri er den høye håndtverkskvaliteten og gedigne varige matrialer. Dette sikrer at en båt fra oss holder en meget høy annenhåndsverdi.

Båten kan leveres i flere størrelser fra 36 fot til 50 foteren som vil være akkurat 14.99 meter LOA.

Vennligst kontakt oss for eventuell besiktigelse av tilsvarende båt og utarbeidelse av pristilbud